Dumitrel Toma - Fundatia Romanian Business Leaders

Proiectul MERITO are ziua mea!

190 RON Donatii stranse
100% Complete
1 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu nu cred că m-am născut într-o zi ca astăzi. Cu atât mai mult că merit numele unui sfânt. Pentru că eu nu cred că oamenii se pot naște într-o singură zi sau că dobândesc meritele prin nume. Este la modă, însă, ca, de aniversările unor zile speciale, precum cea în care o măicuță merituoasă în act își aduce pe lume feciorul merituos în potențial, sau la onomastici, când sfinții își primesc rugăciunile, să se dăruiească atenție. Pentru mine, atenția la momente nemeritate este copleșitoare. Însă nimic nu este mai frumos decât să împarți atenția nemeritată cu cei care o merită într-adevăr.

Anul acesta am hotărât să-mi dăruiesc zilele de naștere și de onomastică unei cauze dragi mie. Este o cauză în lumina căreia mă nasc și eu. Este cauza MERITO.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci cadou atenția ta, să donezi o sumă de bani către acestă cauză. Banii tăi vor fi dăruiți ca premiu, odată cu statutul de profesor MERITO, unuia dintre profesorii minunați ai României. Iar darul oferit lui va deveni darul pe care împreună îl vom face tuturor copiilor și tinerilor cu care el va interacționa.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Romanian Business Leaders

Fundația Romanian Business Leaders este o comunitate de antreprenori, manageri și profesioniști români din diverse domenii. Ceea ce ne unește este dorința de a contribui la un bine public dincolo de interesele de companie, industrie sau domeniu.

Merito

Deși educația este fundamentul unei națiuni, cu toții observam un paradox nociv. Ȋn discursul personal suntem recunoscători și plini de emoție. Iar discursul public despre învățământ și breasla profesorală se compune dominant din exemple negative. Profesorii României luminoase, care și-au ales și-și fac meseria din pasiune și cu sufletul, se împuținează o dată ce meseria devine indezirabilă la nivel de societate.  

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Anonymous

30 RON
28 Nov 2017

Anonymous

30 RON
La multi ani!
26 Oct 2017

Anonymous

75 RON
25 Oct 2017

Anonymous

55 RON
Zi plina de zâmbete!
23 Oct 2017