Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Marius Bostan Fundatia Romanian Business Leaders

56.8% Complete
5,680 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
16
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi "dăruiesc" ziua de naștere unei cauze dragi mie. Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și să donezi banii către Repatriot.

Conectăm românii Diaspora la oportunitățile de acasă. Repatriot este o comunitate constituită ca o platformă de inspirație, consiliere și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Construim împreună instrumente de sprijin, oferim consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizăm forţe instituţionale importante alături de antreprenori, personalităţi şi societatea civilă.

Pentru prima dată după mai bine de două decenii şi jumătate, oamenii de afaceri din Diaspora au fost chemaţi acasă pentru a fi invitaţi să investească bani în ţara lor de origine sau măcar să transfere o parte din know-how-ul câştigat în afară.

Primele cinci ediții RePatriot Summit au fost un succes! Discuțiile antreprenorilor din Diaspora cu cei din România se concretizează continuu în idei de business, în sectoare precum IT, eficiență energetică, turism, agricultură, construcții și tehnologie. 

Cea de-a șaptea ediție Repatriot Summit va avea loc în perioada 6 – 9 octombrie 2022, când vom aduce din nou la aceeași masă antreprenori şi manageri de top din Diaspora cu antreprenori şi manageri de top din România pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri. Save the date! Mai multe pe www.repatriot.ro


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Romanian Business Leaders este o comunitate de antreprenori, manageri și profesioniști români din diverse domenii. Ceea ce ne unește este dorința de a contribui la un bine public dincolo de interesele de companie, industrie sau domeniu.

SUSŢIN PROIECTUL

RePatriot

RePatriot conectează românii din diaspora la oportunitățile din țară ,de 7 ani.  

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

16 Donații

Esti un om extraordinar si iti multumesc pentru tot efortul tau in cadrul Repatriot si nu numai. La multi ani.
19 May 2022
La multi ani!
19 May 2022
1,000 RON
La multi ani fericiti!
19 May 2022

Marian ALECU

300 RON
La Mulți Ani, cu Mult Bine !
18 May 2022
La multi ani si mult spor!!!
18 May 2022
La mulți ani!
18 May 2022
La multi ani! Luna mai e cea mai tare!
18 May 2022
La multi ani!
18 May 2022
La Multi Ani Marius si multumim pentru tot ceea ce faci.
18 May 2022
La mulți ani Marius!
18 May 2022
La multi ani Marius!
18 May 2022

Felix Tataru

300 RON
La multi ani Repatriot! La multi ani Marius Bostan!
17 May 2022
500 RON
La mulți ani!
17 May 2022
La multi ani cu sanatate!
17 May 2022
La mulți ani, Marius! Să fii sănătos și mereu optimist. Ai sădit o idee generoasă și iți suntem alături. Toate cele bune, Adrian.
17 May 2022

Anonymous

100 RON
La mulți ani!
17 May 2022
Marius Bostan : Fundatia Romanian Business Leaders
Cel mai frumos cadou de ziua mea!