Fundatia Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders

Proiecte

Fundatia Romanian Business Leaders
RePatriot
RePatriot conectează românii din diaspora la oportunitățile din țară ,de 7 ani.  
Fundatia Romanian Business Leaders
Vreau să fiu Antreprenor
Cu toții ne dorim o schimbare. Vrem să trăim mai bine, ne dorim o comunitate proactivă și o țară cu care să ne mândrim și în care să ne simțim bine. Asta vine prin acțiunea noastră și prin asumarea responsabilității pentru viitorul pe care ni-l dorim. Lucrurile nu se vor întâmpla de la sine. Prin Vreau să fiu Antreprenor ne propunem să promovăm gândirea și acțiunea antreprenorială în rândul tinerilor din România. Vrem să îi sprijinim pe tineri să înțeleagă puterea acțiunii și că felul cum arată viața lor depinde de ei. Facem asta printr-o serie de evenimente la nivel național în care tinerii interacționează cu antreprenori care le inspiră gândirea și motivația ca să acționeze. Tinerii au nevoie de modele iar prin evenimentele VSFA au acces la informație, inspirație și modele de succes care au atins asta printr-o serie de principii și valori.  Gândirea antreprenorială se aplică atât pentru cei care vor să fie antreprenori, pentru cei care își doresc să fie intraprenori (sau angajați cu o gândire antreprenorială) dar și la nivel de comunitate prin cetățeni activi.  
Fundatia Romanian Business Leaders
Merito
Deși educația este fundamentul unei națiuni, cu toții observam un paradox nociv. Ȋn discursul personal suntem recunoscători și plini de emoție. Iar discursul public despre învățământ și breasla profesorală se compune dominant din exemple negative. Profesorii României luminoase, care și-au ales și-și fac meseria din pasiune și cu sufletul, se împuținează o dată ce meseria devine indezirabilă la nivel de societate.  
Fundatia Romanian Business Leaders
SuperTeach
Sustine dezvoltarea comunitatii profesorilor cu mentalitatea deschisa care schimba prin educatie Romania secolului 21. Sustine organizarea conferintelor SuperTeach si a cursurilor gratuite de formare in mentalitatea deschisa in educatie.   Detalii pe www.superteach.ro sau https://www.facebook.com/SuperTeachRomania/ Cateva imagini de la conferinte gasiti pe canalul nostru de youtube Super Teach