Fundatia Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders

RePatriot

Status: Fundraising

RePatriot conectează românii din diaspora la oportunitățile din țară ,de 7 ani.  

[ Show more ]
31.555555555556% Complete

5,680 RON

Sumă:

1

Galantomi:

16

Donații:

18,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Suntem o comunitate constituită ca o platformă de inspirație, consiliere și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate la oportunitățile din țară. Construim instrumente de sprijin, oferim consiliere, mentorat, educație de afaceri, coalizăm forţe instituţionale importante alături de antreprenori, personalităţi şi societatea civilă. 

Anul trecut am lansat aplicația RePatriot, descărcată deja de peste 11.500 de români din toată lumea, prin care poți fi mereu conectat cu oportunitățile pe care le oferă românii de pretutindeni, cum ar fi locuri de muncă în țară, parteneriate, programe de investiții, servicii, evenimente, networking sau, pur și simplu, informații utile. Mai multe detalii aici repatriot.ro/app/

Am organizat 5 ediții Repatriot Summit și peste 35 de conferințe în Diaspora și România. Până acum ne-am întâlnit cu peste 12.000 de români, am fost urmăriți online de peste 20 milioane de români de pretutindeni și ne-am concentrat să atragem și atenția autorităților asupra rolului pe care îl poate juca Diaspora în dezvoltarea țării.  

Pentru prima dată după mai bine de două decenii şi jumătate, oamenii de afaceri din Diaspora au fost chemaţi acasă pentru a fi invitaţi să investească bani în ţara lor de origine sau măcar să transfere o parte din know-how-ul câştigat pe toate continentele. Cele cinci ediții RePatriot Summit au fost un succes! Discuțiile antreprenorilor din Diaspora cu cei din România se concretizează continuu în idei de business, în sectoare precum IT, eficiență energetică, turism, agricultură, construcții și tehnologie. 

Cea de-a șaptea ediție Repatriot Summit va avea loc în perioada 6 – 9 octombrie 2022, când vom aduce din nou la aceeași masă antreprenori şi manageri de top din Diaspora cu antreprenori şi manageri de top din România pentru a lansa noi parteneriate strategice și de afaceri. Save the date! 

Mai multe pe repatriot.ro