Fundatia Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders

Merito

Status: Fundraising
Deși educația este fundamentul unei națiuni, cu toții observam un paradox nociv. Ȋn discursul personal suntem recunoscători și plini de emoție. Iar discursul public despre învățământ și breasla profesorală se compune dominant din exemple negative. Profesorii României luminoase, care și-au ales și-și fac meseria din pasiune și cu sufletul, se împuținează o dată ce meseria devine indezirabilă la nivel de societate.  
[ Show more ]

2,095 RON

Sumă:

1

Galantomi:

20

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Prin Merito, vrem să aducem în ochii și în mintea românilor profesorii exemplari, aceia care schimbă Romania în bine pentru eternitate. Iar cu ajutorul dumneavoastră, vom construi o comunitate care să îi descopere pe toţi dascălii cu adevărat deosebiți, să le oferim recunoaștere și să îi premiem într-o ceremonie publică.

În 2 ani de la lansarea proiectului am reușit să descoperim și să premiem 20 de profesori excepționali din învățământul preuniversitar.

Sunt 20 de oameni, 20 de povești care te impresionează prin simplitate, dar și prin puterea acestor oameni de a călăuzi pașii prin viață ai copiilor noștri, ai talentelor de care România are nevoie nu doar pentru azi. 

Despre Proiectul Merito puteți afla mai multe aici.