Merito

Prin Merito, vrem să aducem în ochii și în mintea românilor profesorii exemplari, aceia care schimbă Romania în bine pentru eternitate. Iar cu ajutorul dumneavoastră, vom construi o comunitate care să îi descopere pe toţi dascălii cu adevărat deosebiți, să le oferim recunoaștere și să îi premiem într-o ceremonie publică.

În 2 ani de la lansarea proiectului am reușit să descoperim și să premiem 20 de profesori excepționali din învățământul preuniversitar.

Sunt 20 de oameni, 20 de povești care te impresionează prin simplitate, dar și prin puterea acestor oameni de a călăuzi pașii prin viață ai copiilor noștri, ai talentelor de care România are nevoie nu doar pentru azi. 

Despre Proiectul Merito puteți afla mai multe aici.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

20

Suma:

2,095 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Merito

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

190 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii
15 Oct 2017

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

In beneficiul: Merito

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

1,905 RON

Suma:

1

Galantomi:
16 Donatii

Pagini fundraising

Proiectul MERITO are ziua mea!

Eu nu cred că m-am născut într-o zi ca astăzi. Cu atât mai mult că merit numele unui sfânt. Pentru că eu nu cred că oamenii se pot naște în

1 RON Target
190 RON Suma
4 Donatii
100% Complete

RBLii aleargă pentru performanță în educație

Educația este fundamentul unei națiuni. Nimeni nu contestă asta, dar e genul de prioritate de care uităm în fiecare zi. Iar schimbările din educ

7,000 RON Target
1,905 RON Suma
16 Donatii
27.214285714286% Complete