Fundatia Romanian Business Leaders

Fundatia Romanian Business Leaders

Vreau să fiu Antreprenor

Status: Fundraising

Cu toții ne dorim o schimbare. Vrem să trăim mai bine, ne dorim o comunitate proactivă și o țară cu care să ne mândrim și în care să ne simțim bine. Asta vine prin acțiunea noastră și prin asumarea responsabilității pentru viitorul pe care ni-l dorim. Lucrurile nu se vor întâmpla de la sine.

Prin Vreau să fiu Antreprenor ne propunem să promovăm gândirea și acțiunea antreprenorială în rândul tinerilor din România. Vrem să îi sprijinim pe tineri să înțeleagă puterea acțiunii și că felul cum arată viața lor depinde de ei. Facem asta printr-o serie de evenimente la nivel național în care tinerii interacționează cu antreprenori care le inspiră gândirea și motivația ca să acționeze. Tinerii au nevoie de modele iar prin evenimentele VSFA au acces la informație, inspirație și modele de succes care au atins asta printr-o serie de principii și valori. 

Gândirea antreprenorială se aplică atât pentru cei care vor să fie antreprenori, pentru cei care își doresc să fie intraprenori (sau angajați cu o gândire antreprenorială) dar și la nivel de comunitate prin cetățeni activi.

 

[ Show more ]

2,550 RON

Sumă:

2

Galantomi:

21

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vreau să fiu Antreprenor este un proiect creat de către antreprenorii de azi pentru antreprenorii de mâine ai României. Scopul este acela de a crește percepția valorii antreprenoriatului și a îi inspira pe tineri să gândească și să acționeze antreprenorial, indiferent de ceea ce vor să facă în viață.

Conferințele Vreau să fiu Antreprenor aduc la fiecare eveniment 2 antreprenori și 100 de liceeni sau studenți într-o discuție deschisă despre ce înseamnă să fii antreprenor, ce înseamnă să gândești antreprenorial, cum treci peste provocările pe care le întâmpini în viață, cum treci peste frica de eșec, cum îți găsești un mentor și multe alte curiozități și informații. Tinerii au ocazia să pună întrebări și să aibe parte de o conversație, pe bune, cu o serie de oameni care pot reprezenta modele pentru ei.

La final de eveniment lansăm provocarea tinerilor de a se înscrie în comunități locale Vreau să fiu Antreprenor care dezvoltă și implementează proiecte locale, pornind de la nevoile comunității. Astfel ei se aduna în comunități ce au o serie de valori comune și exersează practic ce înseamnă să gândești antreprenorial, producând valoare totodată pentru comunitate.

Mai multe info gasesti aici: www.vsfa.ro

Ne poți găsi și pe: https://www.facebook.com/vsfaro/

https://www.instagram.com/vreausafiuantreprenor/

https://www.youtube.com/channel/UC8BBCd7wqohsYybDr2_0BYQ