Vreau să fiu Antreprenor

Vreau să fiu Antreprenor este un proiect creat de către antreprenorii de azi pentru antreprenorii de mâine ai României. Scopul este acela de a crește percepția valorii antreprenoriatului și a îi inspira pe tineri să gândească și să acționeze antreprenorial, indiferent de ceea ce vor să facă în viață.

Conferințele Vreau să fiu Antreprenor aduc la fiecare eveniment 2 antreprenori și 100 de liceeni sau studenți într-o discuție deschisă despre ce înseamnă să fii antreprenor, ce înseamnă să gândești antreprenorial, cum treci peste provocările pe care le întâmpini în viață, cum treci peste frica de eșec, cum îți găsești un mentor și multe alte curiozități și informații. Tinerii au ocazia să pună întrebări și să aibe parte de o conversație, pe bune, cu o serie de oameni care pot reprezenta modele pentru ei.

La final de eveniment lansăm provocarea tinerilor de a se înscrie în comunități locale Vreau să fiu Antreprenor care dezvoltă și implementează proiecte locale, pornind de la nevoile comunității. Astfel ei se aduna în comunități ce au o serie de valori comune și exersează practic ce înseamnă să gândești antreprenorial, producând valoare totodată pentru comunitate.

Mai multe info gasesti aici: www.vsfa.ro

Ne poți găsi și pe: https://www.facebook.com/vsfaro/

https://www.instagram.com/vreausafiuantreprenor/

https://www.youtube.com/channel/UC8BBCd7wqohsYybDr2_0BYQ

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

9

Raised:

2,000 RON

Fundraising events

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Benefiting:: Vreau să fiu Antreprenor

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

2,000 RON

Raised:

1

Supporters:
9 Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

2,000 RON Target
2,000 RON Raised
9 Donations
100% Complete