Merito

Prin Merito, vrem să aducem în ochii și în mintea românilor profesorii exemplari, aceia care schimbă Romania în bine pentru eternitate. Iar cu ajutorul dumneavoastră, vom construi o comunitate care să îi descopere pe toţi dascălii cu adevărat deosebiți, să le oferim recunoaștere și să îi premiem într-o ceremonie publică.

În 2 ani de la lansarea proiectului am reușit să descoperim și să premiem 20 de profesori excepționali din învățământul preuniversitar.

Sunt 20 de oameni, 20 de povești care te impresionează prin simplitate, dar și prin puterea acestor oameni de a călăuzi pașii prin viață ai copiilor noștri, ai talentelor de care România are nevoie nu doar pentru azi. 

Despre Proiectul Merito puteți afla mai multe aici.

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Merito

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

RBLii aleargă pentru performanță în educație

Educația este fundamentul unei națiuni. Nimeni nu contestă asta, dar e genul de prioritate de care uităm în fiecare zi. Iar schimbările din educ

7,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete