O discuție onestă despre antreprenoriat

 

Alin Claudiu Apostu Fundatia Romanian Business Leaders

5.5% Complete
550 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cu toții ne dorim o schimbare. Ne dorim o comunitate proactivă și o țară cu care să ne mândrim, în care să ne simțim bine. Iar acțiunile pe care le facem în acest moment definesc viitorul apropiat.

În Vreau să fiu Antreprenor (VSFA) înțelegem importanța gândirii antreprenoriale, o modelăm și îi oferim uneltele necesare pentru a se dezvolta. Totul începe cu primul pas și acesta este felul în care gândim cu privire la noi, la viața noastră, la țara noastră, la oportunitățile pe care le avem și cum le fructificăm.

Majoritatea tinerilor din România își doresc să-și înceapă propria afacere chiar din acest moment (55% dintre tineri), dar încă nu știu cum să pornească la drum, care sunt avantajele și care sunt obstacolele pe care le pot întâlni în viața de antreprenor. Motiv pentru care au nevoie de un mentor, o persoana care are răspunsurile la toate aceste întrebări, un antreprenor de succes.

Prin VSFA, tinerii din țara noastră pot primi educația antreprenorială de care au nevoie pentru a porni pe acest drum. Important însă, este faptul că aceste evenimente au nevoie de unealta financiară pentru a ajunge la toții tinerii din Romania, pentru a continua să le ofere informații validate de către antreprenori de succes într-o eră a dezinformării. Binele nostru, al tuturor, stă în potențialul acestor tineri pe care numai împreună îl putem activa.

Intră și investește acum în cea mai mare comunitate de tineri antreprenori din România!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Romanian Business Leaders este o comunitate de antreprenori, manageri și profesioniști români din diverse domenii. Ceea ce ne unește este dorința de a contribui la un bine public dincolo de interesele de companie, industrie sau domeniu.

Cu toții ne dorim o schimbare. Vrem să trăim mai bine, ne dorim o comunitate proactivă și o țară cu care să ne mândrim și în care să ne simțim bine. Asta vine prin acțiunea noastră și prin asumarea responsabilității pentru viitorul pe care ni-l dorim. Lucrurile nu se vor întâmpla de la sine.

Prin Vreau să fiu Antreprenor ne propunem să promovăm gândirea și acțiunea antreprenorială în rândul tinerilor din România. Vrem să îi sprijinim pe tineri să înțeleagă puterea acțiunii și că felul cum arată viața lor depinde de ei. Facem asta printr-o serie de evenimente la nivel național în care tinerii interacționează cu antreprenori care le inspiră gândirea și motivația ca să acționeze. Tinerii au nevoie de modele iar prin evenimentele VSFA au acces la informație, inspirație și modele de succes care au atins asta printr-o serie de principii și valori. 

Gândirea antreprenorială se aplică atât pentru cei care vor să fie antreprenori, pentru cei care își doresc să fie intraprenori (sau angajați cu o gândire antreprenorială) dar și la nivel de comunitate prin cetățeni activi.

 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare pers

 

12 Donații

Anonymous

30 RON
04 Nov 2021

Anonymous

14 RON
03 Nov 2021

Balan Iulian

11 RON
Pentru reusitele viitoare! Keep it up
03 Nov 2021
02 Nov 2021
Va multumesc pentru tot ceea ce faceti!
02 Nov 2021
Va multumesc!
02 Nov 2021
cred in voi!!!
02 Nov 2021
Vreau sa schimbam lumea, si prin asta sustin acest eveniment!
02 Nov 2021
02 Nov 2021
keep it up! :)
02 Nov 2021
02 Nov 2021
75 RON
02 Nov 2021
Alin Claudiu Apostu : Fundatia Romanian Business Leaders
O discuție onestă despre antreprenoriat